Mangler du sand, jord, grus eller flis til sommerhuset i Søndervig og Hvide Sande

Er du sommerhus-ejer, kan du få brug for forskellige materialer inden for sand, grus, sten, jord og flis. Bor du fx i Søndervig eller Hvide Sande, kan du hente flere af materialerne selv ved vores hent-selv-station i Ringkøbing – eller du kan vælge at få leveret fra Sandshoppen.dk.

Hent-selv Ringkøbing - åbent 24/7 hele året rundt

Bor du eller har du sommerhus fx i områderne omkring Søndervig, Hvide Sande, Husby, Vedersø, Sdr. Nissum og Fjand, kan du have gavn og glæde af at kunne hente dine materialer selv i Ringkøbing.

På Ormstoftvej 8, 6950 Ringkøbing står materialerne klar til at du kan hente selv, døgnet rundt, året rundt – og betalingen foregår med MobilePay.

På vores hent-selv-station kan du købe følgende materialer:

  • Stabilgrus
  • Støbemix
  • Bundsikringssand
  • Flisesand
  • Lys træflis
  • Barkflis
  • Harpet muldjord
  • Topdressing uden gødning
  • Højbedsmuld

Hvem er Sandshoppen.dk?

Hos Sandshoppen er vi eksperter i levering af de grus-, sand-, jord- og stenmaterialer, du måtte have brug for til dit projekt. Her kan du bestille materialer online samt få råd og vejledning ved vores kundeservice.

Virksomheden bag Sandshoppen – HV-transport – har over 35 års erfaring i levering til private og erhverv i det midt- og vestjyske.

Hvordan leverer vi?

1. TIP-LEVERING (BILLIGSTE LEVERINGSFORM)
SPAR 30-40% med tip-levering.
Vælger du tip-levering, vælger du markedets billigste leveringsform. Leveringen foregår enten med sidetip eller bagtip, alt efter hvad der er hensigtsmæssigt på stedet.

2. LEVERING AF BIG BAGS / STOR-SÆKKE (SPAR TID-LEVERING)
Vi leverer også i big bags, hvilket kan være en fordel, hvis der er tale om lidt mindre mængder, og så er big bags en praktisk opbevaringsform.

3. KRAN/GRAB-LEVERING (SPAR MEGET TID-LEVERING)
Endelig kan der spares tid med kran/grab-levering, hvor materialerne aflæsses med kran/grab direkte på aflæsningsstedet.

Materialer fra egen grusgrav

Når du bestiller materialer fra Sandshoppen, er du garanteret en høj produktkvalitet. Mange af vores produkter udvinder vi selv i vores grusgrav, og vi går ikke på kompromis med kvaliteten af materialerne, som ofte udgør det vigtige fundament i en bygge- eller anlægsproces.

Inspiration til dit have/sommerhus-projekt

Hvad enten du mangler sand til sandkassen eller beachvolleybanen, flisesand til etablering af terrasse, stabilgrus til indkørslen, jord eller topdressing til græsplænen eller granitskærver til indkørslen, er Sandshoppen leveringsdygtige. Og det du ikke kan hente selv, kan vi levere.

Tryk på knappen, og find inspiration til dit sommerhus:

Om Sandshoppen.dk

Vi har leveret til mere end 20.000 private- og erhvervskunder i Midt- og Vestjylland.

HV-Transport, som står bag Sandshoppen, er tidligere blevet kåret til Årets Transportvirksomhed og har desuden modtaget Den Grønne Transportpris 2021 – og med mere end 35 år i branchen kan du trygt handle hos os.