Hent-selv i Ringkøbing

På Ormstoftvej 8 i Ringkøbing kan du hente grus, sand, jord og flis med din trailer. Det er Sandshoppen.dk (HV-transport) der står bag hent-selv i Ringkøbing. Så bor du i Ringkøbing, Lem, Velling, Højmark, No, Kloster, Hee, Tim, Hover eller har du sommerhus i Søndervig eller Hvide Sande – så finder du ikke en nemmere måde at få leveret materialer på.

Døgnåben hent-selv-station

Hent-selv-stationen i Ringkøbing har døgnåbent, og du kan hente, når det passer dig, året rundt. Betalingen foregår nemt og hurtigt med MobilePay.

Vores hent-selv-produkter

På vores hent-selv-station i Ringkøbing kan du købe følgende materialer: 

• Stabilgrus
• Støbemix
• Bundsikringssand
• Flisesand
• Lys træflis
• Barkflis
• Harpet muldjord
• Topdressing uden gødning
• Højbedsmuld

Har du brug for et andet grus, jord, sand eller sten-produkt, henviser vi til Sandshoppen.dk. Sandshoppen er beliggende i Herning, hvor vi også har hent-selv-mulighed af en lang række produkter, og hvor vi også tilbyder læsning. Læs mere her. 

Brug for større mængder - bestil levering online hos Sandshoppen.dk

1. TIP-LEVERING (BILLIGSTE LEVERINGSFORM)

SPAR 30-40% med tip-levering.
Er der tale om en større mængde materialer, anbefaler vi at få leveret med tiplæs med løsvægt, hvor vi aftipper materialet i en dynge. Med tiplæs-levering er der op mod 40% at spare i forhold til at få leveret i fx big bags, fordi der kan spares mandetimer med denne form for levering. Læsset aftippes med enten sidetip eller bagtip alt efter omstændighederne.

2. LEVERING AF BIG BAGS / STOR-SÆKKE (SPAR TID-LEVERING)
Drejer bestillingen sig om mindre mængder, som kan være en fordel at opbevare mere afgrænset, indtil det skal bruges, vil vi anbefale levering i big bags. Big bags kan desuden løftes ind over fx en hæk, hvis det er nødvendigt.

3. KRAN/GRAB-LEVERING (SPAR MEGET TID-LEVERING)
Endelig kan der spares mange ture med trillebøren, hvis du vælger at få leveret med kran/grab. Kranen har en rækkevidde på 13 meter, hvilket kan være en fordel, hvis der fx er tale om sandkassesand, som skal aflæsses direkte i sandkassen.

Inspiration til dit have/sommerhus-projekt

Hvad enten du mangler sand til sandkassen eller beachvolleybanen, flisesand til etablering af terrasse, stabilgrus til indkørslen, jord eller topdressing til græsplænen eller granitskærver til indkørslen, er Sandshoppen leveringsdygtige. Og det du ikke kan hente selv, kan vi levere.

Find inspiration til dit sommerhusprojekt her.

Mere end 35 års erfaring med levering af materialer

Firmaet bag Sandshoppen – HV-transport – har mere end 35 års erfaring med levering af sand, grus, sten og jord til private og B2B i Midt og Vestjylland samt til sommerhuse i området.

Om Sandshoppen.dk

Vi har leveret til mere end 20.000 private- og erhvervskunder i Midt- og Vestjylland. HV-Transport, som står bag Sandshoppen, er tidligere blevet kåret til Årets Transportvirksomhed og har desuden modtaget Den Grønne Transportpris 2021 – og med mere end 35 år i branchen kan du trygt handle hos os.